Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ειμαι 5 χρονων

με πηγε η μαμα μου στην Λυρικη .επαιξα με αλλα παιδακια και ετρεξα .ειδα να χορευουν και χορεψα και εγω.εχω και φωτογραφια εδω στο bloq Πιο κατω .ηταν υπεροχα και θα ξαναπαω .Γνωρισα και την φιλη μου την Ελινα που θα ειμαστε φιλοι μια ζωη.Ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι η μαμα μου με πηγαινε συνεχεια σε μια παλια παιδικη χαρα και κινδυνευα ελεγε η μαμα .Υστερα τις Κυριακες πληρωνε για να παιξω σε πιο καλο μερος απο την παιδικη χαρα , υστερα ομως γκρινιαζε οτι δεν εχουμε λεφτα. Μια φορα με ειχε παει και παιδικο θεατρο αλλα και παλι ηταν ακριβο μου ειπε .Τι καλα που στην Λυρικη ειναι χωρις λεφτα .τι ωραια που δεν μυριζει τσιγαρο στην σκηνη που παιζω .ευχομαι να βγαλετε και προγραμμα για παιδια σαν εμενα και την Ελινα για να κανω και αλλους φιλους .Περιμενω νεα σας
σας φιλω Δημητρακης

4 σχόλια:

  1. re paidia den xreiazete na to kanete ayto! paei poly kala h katalhpsh,den to exei anagh. einai k ligo prosvlitiko, den eimaste vlakes. tha ta poume shmera ekei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den thes paidiko programa ? eheis ta ballons? se halaei to no money gia paidia? ti akrivos?pistepses pote oti ena 5 xrono grafei?δεν θες να κανει φιλους για μια ζωη ενα παιδι μεσα απο τετοιες διαδικασιες? ΟΧΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω με τον απο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συμφωνω με τον από πανω. δεν υπάρχει λόγος για τέτοιου είδους ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή