Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009



3 σχόλια:

  1. ρε παιδιά παράλληλα με τις φωτό από τα γλέντια, γιατί δεν ενημερώνετε ηλεκτρονικά τον κόσμο που δεν μπορεί να είναι εκεί α)για τα αιτήματά σας συγκεκριμένα ΟΧΙ γενικώς και β)για τα όσα συζητά/αποφασίζει η γενική συνέλευση καθε φορά? ωραία τα γλέντια δεν λέω, αλλα με την ουσία της δράσης τι γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω να ότι το μπλογκ με το όνομα: "Απελευθερωμένη Λυρική" δεν είναι καθόλου απελευθερωμένο ως προς τον δημόσιο διάλογο, καθώς έχει βάλει comment approval, κάτι που είναι απαράδεκτο για μπλογκ κατάληψης που ισχυρίζεται ότι κάνει ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις.
    Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή όσων μιλούν εξ ονόματος της κατάληψης να μην απαντούν σε ερωτήσεις χρηστών και να τους καλούν να πάνε στη συνέλευση. Νομίζετε ότι όλοι μένουν στην Αθήνα και σε 30' θα είναι εκεί; Υπάρχει και άλλος κόσμος που ενδιαφέρεται, αλλά δεν μένει στην Αθήνα. Είναι δυνατόν μία ανοιχτή συνέλευση να του αποκλείει το δικαίωμα ενημέρωσης;
    Επίσης, ποιον λόγο έχει η κατάληψη, άμα τελικά τα λέτε μεταξύ σας, όσοι είστε μέσα; Άμα αποφεύγετε τον διάλογο με όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν; Ελπίζω να γίνετε ακόμα πιο ανοιχτοί και να δεχθείτε τον διάλογο με όσους θέλουν να μιλήσουν μαζί σας, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν αυτό με τη φυσική παρουσία τους στον χώρο.
    Ελπίζω επίσης να βγάλετε την "έγκριση σχολίων" και να γίνει το μπλογκ σας τόσο ανοιχτό, όσο ισχυρίζεστε ότι είναι και η κατάληψή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε έλεος με την έγκριση σχολίου τί κατάσταση είναι αυτή πάτε καλα???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή