Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

αριθμοι

Γυρω στα 100 ατομα αποψε στην Γενικη Συνελευση και ολοι ετοιμοι για νεες δρασεις.
Μην χανετε το ραντεβου με την Ιστορια.
Ελατε να συνεχισουμε πιο μαζικα και πιο εμπνευσμενα....

27 σχόλια:

  1. Το ραντεβου με την -οποια- ιστορια χανεται οταν μενει μια ενθουσιωδης και νεοσυσταθεισα συνελευση χωρις την παραμικρη αποφαση, χωρις δρασεις, χωρις επαφη μεταξυ των μελων της στο δρομο, εκει οπου βρισκονται τα υλικα που μας εφτιαξαν.

    μενει το ραντεβου για την επομενη τεταρτη. και την επομενη...και την επομενη...

    λοιπον επαναφερω πρωτοβουλιακα την προταση -εστω και διαδυκτιακα- για (καλλιτεχνικη; η οχι απαραιτητως...) δραση αντιπληροφορησης το σαββατο βραδυ σε περιοχες του κεντρου με κινηση.

    μπορουμε αμεσα να ετοιμασουμε κειμενο (η ομαδα κειμενου μολις απεκτησε το πρωτο μελος της-εμενα) για την αλλοτριωση, το θεαμα, την πληξη του σαββατοβραδου στα μπαρ.

    μπορει επισης να γινει αναφορα στην επερχομενη οικονομικη κριση, να αποενοχοποιηθει ο κοσμος.

    το να μην εχεις φραγκο να πιεις ενα ποτο στο μπαρ δεν ειναι ντροπη. υπαρχουν κι αλλοι τροποι να νιωσεις ανθρωπος, αποδεκτος, περα απο οσους επιτασσει η κυριαρχη αισθητικη του θεαματος.
    ας ανοιξουμε με τους φιλους μας την πορτα και ας βγουμε στο δρομο, ας μοιραστουμε ενα μπουκαλι με "ξενους", ας...

    κοντα σε αυτα, και τα ηδη υπαρχοντα κειμενα για κουνεβα, συλληφθεντες, παρκακι.

    τωρα αν θελει να φερει κανεις και μπογιες, μπαλα, καμια μπουκαλα η δυο αυγα τουρκιας δε νομιζω να ενοχληθει η εξεγερση...

    σχεδιο δρασης:

    - οποιος/α θελει να δρασουμε αυτο το σαββατο μπορει να μου στειλει mail στο nikos.underwater@gmail.com

    - οσοι μαζευτουμε σε πρωτη φαση, ακομα και λιγοι, ετοιμαζουμε κειμενο και προπαγανδιζουμε τη δραση μεσω αλλων διαδυκτιακων τοπων (οχι της λυρικης) και κυριως σε φιλους και γνωστους.

    - μαζευομαστε πριν την πορεια του σαββατου στα προπυλαια για τους συλληφθεντες, τυπωνουμε τα κειμενα, τα καβατζωνουμε, και συμμετεχουμε στην πορεια προπαγανδιζοντας και τη βραδυνη δραση.

    - τα υπολοιπα συζητιουνται ιδιωτικως...

    Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ. ΑΣ ΤΗ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...

    νικολας (ψηλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο μπραβο μπραβο!!!!!
    ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!!!
    μαθαινουμε να συνδημιουργουμε
    φυγαμεεεε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poio einai to video sto youtube me tis exegermenes xoreytries;iparxei akoma;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεσάνυχτα Σαββάτου (12:00 ΤΖΑΣΤ) στην πλατεία Ψυρρή (ηρώων) για μοίρασμα κειμένων και φράσεων αντιπληροφόρησης, εικαστικές παρεμβάσεις και παιχνίδια στις γυμνές πλατείες - επίκεντρα της αλλοτριωμένης διασκέδασης, της βαριάς βιομηχανίας οικονομικών και ψυχικών ανασφαλειών, αποξένωσης και πνευματικής καταστολής.

    Φέρνουμε τα δικά μας μουσικά όργανα, σκέψεις, χρώματα, μπάλες, μπαλόνια, λαμπιόνια και οσα θέλετε να μοιραστείτε, που θα χρησιμεύσουν ενώ θα καταλαμβάνουμε τις αδικοχαμένες πλατείες που φόνευσε ο μολώχ της ανάπλασης και θα πλατσουρίζουμε στις παραλίες κάτω απ' τα πλακόστρωτα δεντροφονιάδων δημάρχων.

    Πρωτοβουλία φίλων από συνέλευση Λυρικής
    (Κείμενο της πρωτοβουλίας που θα μοιραστεί στη δράση, θα ακολουθήσει απόψε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεσάνυχτα Σαββάτου 14/2 εορτή του ξεν-έρωτα(12:00 ΤΖΑΣΤ) στην πλατεία Ψυρρή για μοίρασμα κειμένων και φράσεων αντιπληροφόρησης, εικαστικές παρεμβάσεις και παιχνίδια στις γυμνές πλατείες - επίκεντρα της αλλοτριωμένης διασκέδασης, της βαριάς βιομηχανίας οικονομικών και ψυχικών ανασφαλειών, αποξένωσης και πνευματικής καταστολής.

    Φέρνουμε τα δικά μας μουσικά όργανα, σκέψεις, χρώματα, μπάλες, μπαλόνια, λαμπιόνια που θα χρησιμεύσουν ενώ θα καταλαμβάνουμε τις αδικοχαμένες πλατείες που φόνευσε ο μολώχ της ανάπλασης και θα πλατσουρίζουμε στις παραλίες κάτω απ' τα πλακόστρωτα δεντροφονιάδων δημάρχων.

    Πρωτοβουλία φίλων από συνέλευση Λυρικής

    Κείμενο της πρωτοβουλίας θα ακολουθήσει απόψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά πήγε καλά η όλη φάση το Σάββατο! Έτσι, να ταράζουμε που και που τα αστικά στάσιμα νερά με μαζέματα,σαματά,μουσική,χρώματα...και καμιά φωτιά γιατί μας έκοψε το κρύο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή φάση το σαββάτο!
    Όραμα όλων να καθιερωθεί μέρος όπου θα συναντιόμαστε σαββΑτόβραδα -αντι ναπηγαινουμε στη βιομηχανία διασκέδασης -και όποτε άλλοτε γουστάρουμε και να κάνουμε όμορφες δράσεις εναλλάκτικής διασκέδασης,χρήσης δημόσιου χώρου, επαφής,πληροφόρησης,διασκέδασης και επικοινωνίας με τον άνθρωπο δίπλα μας.
    Κρίμα να αναλωνόμαστε στα μπαρ με κανόνες και αντίτιμο διασκέδασης.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΥΡΙΚΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΆΚΙ ΌΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΊ ΌΠΟΙΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΈΧΕΙ ΣΕ ΔΡΆΣΕΙΣ ΠΌΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΆΛΕΣΜΑ και ΣΕ ΟΜΆΔΕΣ ΜΟΥΣΙΚΏν, ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΡΈΙΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΉ ΦΆΣΗ ΝΑ ΈΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΉ ΥΠΌΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΊΝΕΙ ΠΑΛΜΌ,ΧΑΡΑ.
    όσο μεγαλύτερη ευχαρίστηση παίρνουμε από αυτά που κάνουμε,τόσο πιο έντονα και με πάθος για ζωή θα τα κάνουμε,στο δρόμο μας για να συνδημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και 'οσους ακολουθήσουν μετά από μας, από εμάς.
    Αρχίζοντας πάντα από το μοναδικό υλικό που εξ ολοκλήρου και δικαιωματικά ορίζουμε-η δυνητικά μπορούμε-,τον εαυτό μας.Ο δρόμος πολύς,μεσα κι έξω,πολύ μεγάλη και η θέληση,μεγαλύτερη η φαντασία.
    Δύσκολο καμία φορά να μην αγαναχτούμε όταν βλέπουμε πως ο πολύς κόσμος,αρχιζοντας από φίλους,οικένεια,γνωστούς, είναι ακόμα απαθής και αδρανής μπροστά σε αυτή τη μαζική καταστροφική μας πτώση.
    Ας θυμόμαστε πως πρώτα απ όλα,ότι κι αν κάνουμε,για ότι κι αν προσπαθούμε,το κάνουμε για εμάς.Και ΔΕΝ είναι εγωιστικό αυτό.
    Είναι η μόνη αλήθεια.
    Αλτρουισμός δεν υπάρχει.Σε κανένα επίπεδο.
    Αν δεν το κάνω πρώτα απ όλα για τον εαυτό μου και δεν πάιρνω εγώ την χαρά της ικανοποίησης πρώτος από τη δράση,από την προσπάθεια,όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα,κάνοντας ότι καλύτερο μπορώ,θα καταλήγω κάποιες στιγμές,κάποια στιγμη να πω αη γαμήσου,θα κοιτάξω την πάρτη μου,ώς αποτέλεσμα της μικρότερης σημασίας,αγάπης και ενδια΄φεροντος που θα έχω δώσει σε εμένα,ως αντίδραση της απογοήτευσης από την καθυστερημένη μαζική ευαισθητοποίηση.
    Η αλήθεια βρίσκεται όταν δεν αδικώ τον εαυτό μου, και τους άλλους
    Ολα αυτα σαν απάντηση στον εαυτό μου πρώτα απ όλα,και τους προβληματισμούς μου,μετά την σημερινή είδηση ότι μεγάλα μέρη των θαλλασών,των ωκεανών,αρχιζων και πεθαίνουν και η ζωη παύει να υπαρχει,με επιταχυνόμενη διαδικασία.Και η θάλασσα είναι από εκεί που έρχεται η ζωή.
    Δύσκολόι καιροί έρχονται φίλοι μου,μα και αληθινοί.Η αλήθεια είναι μαλώτρα.Και δεν είναι η οικονομική κρίση που φταίει,μα η άλλη,της ψυχής μας.
    Που βρίσκεται σε κρίση από καιρο,και η ωρα,της κρίσης έφτασε.
    Γιατί είναι κρίσιμο το σημείο,όπου προσωπικά και μαζικά σαν κοινωνιά ανθρώπων,οι αποφάσεις που παίρνουμε καθημερινά επιρεάζουν το μόλλον ή όχι του πλανήτη.
    Δεν υπάρχει χρόνος πολύς.Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.
    Η οικονομική είναι αυτή που μας παρουσιάζουν.
    Η φύση,η ζωη η ίδια βρίσκεται σε κρίση.
    θέλω να αγνοήσω τις εικόνες της καταστροφολογίας και των προφητιών που παντού προβάλονται.
    2012
    Εύχομαι αδέλφια μου να έιναι ένας νέος κύκλος συνειδητότητας που την προετοιμασία του,ζύμωση,συνδημιουργία του βιώνουμε.
    Λίγος καιρός έμεινε,πολλά να κάνουμε.
    Ας κάνουμε πιο όμορφη την ψυχή μας,τον κόσμο μας.Στον κόσμο μας και την ψυχή μας όλοι χωράμε.
    Ας δράσουμε,άμεσα.Σε κάθε επίπεδο(συνείδησης,συλλογικότητας,ύπαρξης)
    Ας μην αναλωνόμαστε άλλο σε πολύωρες συζητήσεις
    όταν συναντιόμαστε όλοι μαζι(μπορεί να πραγματοποιείται σε συνάντηση-συναντήσεις πέραν της συνέλλευσης)γιατί θα μας πάρει καιρό οι φιλοσοφίες μας και οι σκέψεις μας να συμφωνήσουν, να καταλάβουμε πως όλοι το ίδιο λέμε,με διαφορετικά λόγια,να δούμε το δάσος κι όχι το δέντρο,να επικοινωνήσουν οι καρδιές μας κι όχι μόνο τα μυαλά μας.
    ΟΛΑ Αυτά μπορόυν και γίνονται στιγμιαία μέσα από συλλογικές δράσεις,που όλους μας ενώνουν
    Όταν εκδηλώνεται ΄τοσο μαζικά το άδικο τριγύρω μου,δεν μπορώ να έχω την πολυ΄τελεια να το συζητώ,αλλά να το αντισταθμίσω,με σκοπώ να το εξαλύψω(Αλυλεγγυη σε Κούνεβα και κάθε Κούνεβα,συλληφθέντες,μετανάστες,στη φύση,στα ζώα,σε κάθε τι άδικο,τότε η ζωη αποκτά αξία και γίνονται τα χέρια μου ,η καρδιά μου ,η φωνή μου καταλύτης της ψυχής μου.
    Και ας πάμε ακόμα πιο βαθιά,στα αίτια, πριν το κακό συμβει,με οργάνωση σωματίων σε όλα τα επαγγελματα και συλλογικότητα μεταξύ τους,πριν γίνει κάτι πολύ κακό,με πληροφόριση για τους μετανάστες πριν σκοτωθεί κάποιος,με πληροφόριση στους μπάτσους(ναι,ας κάνουμε την υπέρβαση μας)πριν σκοτωθεί κάποιος.
    Πολύ καλό και απαραίτητο να δείχνουμε συμπαράσταση σε ότι άδικο συμβαίνει,
    καλυτερο να μην το αφήνουμε να συμβαίνει.
    Ας πάμε ένα βήμα μπροστα,στην πρόληψη, αντι να κυνηγούμε τα γεγονότα όπως πολύ σωστα ένας φόλος είπε,έιτε τα γεγονότα είναί Κούνεβα,είτε 16χρονος,είτε συλληφθέντες-συνθήκες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ(Η μεγαΛΎΤΕΡΗ ΣΥΝΘΉΚΗ ΕΊΝΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΆ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΚΕΙ ΜΈΣΑ,ΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΩΘΟΥΝ(ΠΧ ΒΙΑΣΤΗΣ,ΦΩΝΙΑΣ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ,ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΔΑΣΩΝ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ),
    είτε πρώην πάρκο,είτε σχολείο στη βουλη και τρομοκρατία παιδιών.
    ΟΛΑ αυτά υπήρχαν και τα αίτιά τους χρόνια τα γνωρίζαμε.Απλα δεν κάναμε πολλα,πολλοι και πολλαπλασιαστηκαν.
    Και πλέον ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ.
    Αυτα φίλοι μου,καλό βράδυ, σπυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. polu endiaferon mou fanikan ola auta molis mpika sto blog.. den eixa ksanakousei kati gi auto prin kai bre8ika sto blog sas psaxnontas!! an den sas kanei kopw mporeitai na mou dwsete kapoies plirofories gia sas!! kali sunexeia!! to e-mail mou einai li-tseri@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανονίστε να ξανακλείσετε την Ακαδημίας! Το βρισίδι το φάγατε και εσείς και οι συγγενείς σας... Να δούμε τώρα τι θα γίνει... Άιντε από δώ... ατάλαντοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε φιλαρακι... σαλτα και λουφαξε στο καναπε σου ρε κακομοιρη και ασε εμας και τους συγγενεις μας να προσπαθουμε για κατι αλλο απτονα αλλαζουμε καναλι...

    αιντε, τρεχα και εχει γιουροβιζιον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. sampotazzzzzzzzzzzzzzzzzz
    oraia fasi ta anonima
    ego leo na adiaforoume gi kathe anonimo
    mirizei sabotageeeee
    alla metaksi mas einai k ta pio oraia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. sabotageee
    ego leo na agnooume ola ta anonima sxolia
    mirizoun sabotageeeee
    alla metaxi mas einai ta kalitera
    gamoooo
    enas anonimos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι αντιφατικό να λες ότι θες να συνεχίσεις κάτι πιο μαζικά, όταν μόλις μερικές μέρες πριν έχεις δημοσιεύσει μια χυδαία ανακοίνωση που καταφέρεται εναντίον των καλλιτεχνών. Μια ανακοίνωση που δε θα δημοσίευε ούτε ο Χουβαρδάς, τη δημοσίευσε μια κατάληψη που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι επιθυμούσε να κάνει δημόσιο χώρο ξανά ένα χώρο τέχνης.

    Η ανακοίνωση αυτή έκανε πολύ μεγαλύτερη ζημιά την καριέρα που προσπαθείτε να στήσετε στην πλάτη του Δεκέμβρη, από όσο πιστεύετε εσείς οι αποτυχημένοι Κνίτες.

    Και δεν πρόκεται να διαχειριστείτε αυτή τη ζημιά που μόνοι σας προκαλέσατε στον εαυτό σας, γιατί ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος ούτε τρώει κουτόχορτο.

    Να έχετε τουλάχιστον το ΦΙΛΟΤΙΜΟ να ζητήσετε συγνώμη για τη χυδαιότητα που δημοσιεύσατε, όχι να παίζετε με τις λέξεις μήπως και αποφύγετε το αναπόφευκτο.

    Αλλά τι ζητάω, φιλότιμο απο οπαδούς του Στάλιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε φιλαράκι τι πίνεις? ποιοι κνίτες?
    ποιος Σταλιν? ποια χυδαιότητα? στείλε κανα link να μπορέσω να αποκρυπτογραφίσω τι λες!
    .....γιατι ουσιάστικα ,ΦΙΛΟΤΙΜΟ με έκανε να στηρίξω την κατάληψη και έλλειψη αδιαφορίας για τα χάλια της παγκόσμιας ανθρώπινης κοινωνίας και πολιτισμού...!

    εσένα τί σε κάνει να τα γράφεις αυτά?
    κιαν (λέμε τώρα οτι πεις οτι) είναι ο ίδιος λόγος, γιατί δεν ήρθες να συζητήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο, παρά πετάς αόριστες μπιχτές από την τρύπα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εδώ , στο τελευταίο post της κατάληψης που έχασα λίγο πριν το τέλος της στη Λυρική, αναζητώ μια ομάδα χορευτών ανθρώπων με νου και διάθεση για σκέψη να δούμε τι μέλι και μαρμΕλλάδα γενέσθαι

    εε
    δεν ξέρω πως κάνουνε εγγραφή εδώ κάπως ?(!)

    'αντάμωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γραψε email σου και τι εννοεις (οσο μπορεις και σε παιρνει), να σου στειλουμε οσοι ενδιαφερομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εκ του ασφαλούς το όλο επιχείρημα. Το μόνο που θα σας μείνει θα είναι κανένα βραβείο από το Αθηνόραμα...ξέρω ξέρω, θα πάτε στην τελετή μόνο για να ακουστεί η φωνή σας...

    Άμα κάνετε κατάληψη σε ιδιωτικό θέατρο τα ξαναλέμε...

    Μέχρι τότε, καλές βραβεύσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μαρμελάδα στη ελλάδα προσπαθούν να φτιάξουν εδώ http://contactimprovisationathens.blogspot.com/
    το μέλι είναι πιο δύσκολο γιατι χρειάζεται κυψέλη χωρίς μελλοντικές βασίλισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε παιδια, ολα αυτα τα αρνητικα σχολια, μηπως τα βαζει κανενας απο εμας?
    Εγω νομιζα οτι αφου δε μας δημοσιευσαν και δε κινητοποιησε τον κοσμο η κινηση αυτη παρα μονο τη ματαιοδοξια μας , δε θα υπηρχαμε για αλλους...
    ανταυτου βλεπω με τι σθενος τοσος κοσμος προσπαθει φιλοτιμα-το παραδεχομαι- να υπονομευσουν το ο,τι εγινε...

    ασε που τελικα μας εμαθαν αρκετα και χωρις να το δουν απο τις ειδησεις... μαλλον θα ηταν επειδη καψαμε, καναμε πλιατσικο, και γενικα εκφρασαμε τη δυσανασχετιση μας με τοσο βιαιο και καταστρεπτικο τροπο...

    κοσμε!!!
    ΣΥΝΕΛΘΕ
    σου σερβιρουν σκατα και τα τρως. οχι απλα χωρις να το ψαχνεις, αλλα λες και ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδιά ησυχάστε, το παρακάτω σχόλιο μόλις το έγραψε κάποιος στο σάιτ την κατάληψης του NYU, όπως θα δείτε είναι ίδια γλώσσα με αυτή των δικών μας τετραγωνοκέφαλων " Thank you, children, for the entertainment value of your ridiculous sit-in. I hope that you are enjoying all of the bad attention you are getting.

    Nobody takes you seriously. You will get some pro forma response from the NYU administration, then told to go back to whatever anti-knowledge studies in which you had been previously engaged (which, by the way are clearly not rigorousm seeing as you have time for this nonsense). Should that fail, the New York City Police Department will remove you and you will be expelled. Good Luck finding a job after that happens.

    Pretty much everyone who is not a hippie, wierdo, kook or all of the above is laughing " . Όπως βλέπετε ο λόγος των συντηρητικών (περιφρονητικός, απειλητικός, απλοϊκά ειρωνικός ) είναι ίδιος παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑΣΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    1950

    Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος
    δεν θα πάψεις ούτε στιγμή ν΄αγωνίζεσαι για την ειρήνη και
    για το δίκαιο.
    Θα βγείς στους δρόμους, θα φωνάξεις, τα χείλια σου θα
    ματώσουν απ΄τις φωνές
    το πρόσωπό σου θα ματώσει από τις σφαίρες - μα ούτε βήμα πίσω.
    Κάθε κραυγή σου μια πετριά στα τζάμια των πολεμοκάπηλων..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Σκοπός της ζωής μας δεν είναι η χαμέρπεια
    Υπάρχουν απειράκις ωραιότερα πράγματα και απ’ αυτή την αγαλματώδη παρουσία του περασμένου έπους
    Σκοπός της ζωής μας είναι η αγάπη
    Σκοπός της ζωής μας είναι η ατελεύτητη μάζα μας
    Σκοπός της ζωής μας είναι η λυσιτελής παραδοχή της ζωής μας
    Της κάθε μας ευχής εν παντί τόπω εις πάσαν στιγμήν εις κάθε ένθερμον αναμόχλευση των υπαρχόντων
    Σκοπός της ζωής μας είναι το σεσημασμένο δέρας της υπάρξεώς μας….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ek tou asfalous kai o kathe anonimos.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ek tou asfalous ki o kathe anonimos
    fotia k mpoyrmperi re thelete
    deiloi.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. H όπερα είναι τέχνη για τον λαό
    http://www.youtube.com/watch?v=EJAXJWm8G4A

    ΑπάντησηΔιαγραφή